Competitie

Recordscore en analyse speelronde 2

Met iets meer druk dan vorige week begeef ik me naar tafel 4. Ik speel tegen “aartsrivaal” Rik en een van mijn beste mahjongvriendinnen Bernadet en tot mijn verbazing de enige echte Jodocus. Dat betekent dat er in twee rondes al zes rode draken niet zijn komen opdagen.
Oeps… focus op het spel en laat je niet afleiden door dat soort cijfers. Ik kijk naar de denkbeeldige Jodocus… en zie ik dat nu goed… Jodocus lacht en steekt zijn duim omhoog.

Geweldig om die positieve krachten door te krijgen van een denkbeeldige Jodocus, ik lach even en begin vol goede moed aan het eerste spel.
Het gaat als een trein en van de eerste acht spellen win ik er 7, waarvan 4 middels een selfpick. Dit is niet te filmen en ik knijp even zacht in mijn oor.
Bernadet blijft fanatiek en ziet nog mogelijkheden, maar “aartsrivaal” Rik gooit de handdoek al in de ring. Ik win van de resterende spellen er nog drie en eindig met 519 minipunten. Dit is voor mij een record. Deze avond zal ik proberen lang te herinneren.

In de loop van de week heb ik de formulieren van ronde 2 nagekeken en dat geeft het volgende resultaat:

Formulierenanalyse:
Verhoudingsgewijs is het aantal fouten in ronde 2 dus iets opgelopen. Als laatste nog een weetje uit de analyse van de scoreformulieren. Na twee ronden heeft Marjoleine het meeste aantal mahjongs gehaald. Ze speelde 31 spelletjes en behaalde 17x keer mahjong. Waauuwww! De directe achtervolgers volgen met 11x mahjong.

0 reacties op “Recordscore en analyse speelronde 2

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: