Competitie

Check voor je je paraaf zet!

Cijfers, cijfers en nog eens cijfers. De een wordt er helemaal gek van, de ander is er helemaal gek op. Het seizoen is begonnen en natuurlijk stel je vooraf je doelen. Daarbij kijk ik dan graag naar cijfers, analytische gegevens en kansberekeningen. Een van mijn doelen is me te handhaven bij de rode draken. Wat is daar voor nodig??

Gebaseerd op de twee afgelopen seizoenen is 34 punten voldoende om handhaving te garanderen. Dat is 1.2 punt per competitieavond. Om dan met een 0 score te beginnen is niet echt een prima start te noemen. Dan maar even verder concentreren op de beschikbare cijfers. Van Marjoleine kreeg ik de scoreformulieren van de eerste competitieavond en daar heb ik de volgende gegevens uit gehaald:

Formulierenanalyse:
Ook al zijn maar zes onvolkomenheden geconstateerd, waarvan een invloed had op de tafelpunten(!), is het toch wel handig om scherp te blijven op de controle van de scores voordat je je handtekening zet. Analyseren blijft leuk.

0 reacties op “Check voor je je paraaf zet!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: