Competitie

Kanna en Yvonne eerste halvefinalisten

Op 3 januari zijn we – na een reeks vrijblijvender speelavonden volgend op het coronatijdperk – weer gestart met een jaarcompetitie. Deze competitie kent vier kwartaalperiodes van 12 ronden, waarbij steeds de 7 beste resultaten opgeteld uiteindelijk de clubkampioen voortbrengen.

Dinsdag werd de laatste ronde van eerste periode, de Noordperiode, gespeeld, die zinderende partijen en een hyperspannende ontknoping opleverde. Kanna en Yvonne gingen daarin aan de leiding en waren alleen te achterhalen door Ineke en Rik.
Ineke strandde uiteindelijk op 6 mahjongpunten van Yvonne, die zich – samen met de verraste en verrassende periodewinnaar Kanna – plaatste voor het bekertoernooi. Ook het verschil tussen de nummers 1 en 2 was miniem, 9 minipunten…

Uiteindelijk zullen 8 spelers – steeds de beste twee per periode – in dit parallelle toernooi strijden om een aparte trofee.

Kanna viel ook in de prijzen vanwege haar hoogste rondescore van maar liefst 459 punten. Marjoleine haalde in de 12 ronden de meest waardevolle hand (98 punten) en verdiende daarmee ook een mooie prijs. Gefeliciteerd allemaal!

Volgende week begint al direct de Oostperiode, die nieuwe kansen biedt voor spelers die nu met lege handen bleven.

0 reacties op “Kanna en Yvonne eerste halvefinalisten

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: