Toernooien

Dubbelslag Lies en Luuk in Oss!

Vijf Bamboe Acht-spelers – Antoinette, Ineke, Lies, Luuk en Winnifred – namen gisteren deel aan het 5e Skôn Spel-toernooi. Twee van hen vielen in de hoofdprijzen. Na drie rondes stond Lies bovenaan en Luuk op de derde plaats (met 1 tafelpunt achterstand). Ze wonnen allebei hun laatste partij en eindigden als nummers 1 en 2!

Volledige uitslag

Lies blikt terug:
Dat was me het dagje wel, zeg! Heerlijk gespeeld de hele dag. Ja, het ging goed, ik kreeg mooie handen en kon er wat mee. Eigenlijk gingen we in de eerste drie rondes met elke tafel toch zo’n beetje gelijk op. Toevallig won ik wel twee keer, maar veel verschil was er niet. De tweede ronde maakte ik twee tafelpunten en had, ondanks een ‘goed gevoel’ toch niet het idee die dag de wisseltrofee mee naar huis te mogen nemen. Een wisseltrofee waarvan ik wel meteen zei die erg mooi te vinden. Na de lunch haalde ik dus ‘helemaal niet overdreven goed gespeeld’ en weer niet bijzonder veel verschil met de anderen opnieuw vier tafelpunten. Toen stond ik bovenaan.In de laatste ronde gaf Joop mij steeds mahjong. Soms kon hij het echt niet weten en af en toe vergiste hij zich. Ik kreeg ontzettend mooie handen en maakte de ene hoge hand na de andere. Enen en negens met winden en draken, 32 punten, hoogste 4 en ik weet al niet wat allemaal, ik kreeg de stenen en maakte mahjongs. Ik had gewoon de wong en nu ook nog die mooie wisseltrofee! Dank organisatiemensen van deze dag! Echt niet (alleen) omdat ik won, het was een heel gezellige dag. De sfeer was goed en geen onvertogen woord is er gevallen. Alles was super!! Ik kom volgend jaar graag weer om te proberen die trofee te behouden of aan de volgende winnaar te overhandigen!

0 reacties op “Dubbelslag Lies en Luuk in Oss!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: