Toernooien

Ik voel me een reusje van Rotterdam

Op 28 maart ging ik naar het mahjongtoernooi De Reus van Rotterdam. Ik meldde mij aan bij de inschrijftafel en ik pakte nummer 1, dat is mijn geluksgetal.

Toen de eerste ronde begon zat ik bij Vera, Martin en Brigit aan tafel. Toen we begonnen ging het goed bij mij, maar uiteindelijk won Brigit en ik werd tweede.
Toen kwam de tweede ronde en toen zat ik met Gemma, Natascha en Ada aan tafel en die tafel won ik.
Toen hadden we lunch en daarna begon de derde ronde toen zat ik met Cisca, Anja en Winnifred aan tafel. Anja ging heel goed. Eerst kreeg ze de ‘kleine drie draken’ en daarna de ‘dertien wezen’ zelf gepakt. Ze haalde de een na de andere mahjong. Het laatste potje stond Cisca tweede en toen maakte ik een mahjong en ging ik haar toch nog voorbij. Anja won met +681 mahjongpunten en was tweede met -199 mahjongpunten, Dus na de derde ronde had ik 8 tafelpunten.

Toen kwam de vierde ronde en toen zat ik met Peter, Liesbeth en Anna aan tafel. Dat was erg gezellig en ik won maar net. Na de derde ronde had ik gekeken naar de stand en ik stond vierde achter Herma, Anja en Gemma. Na de vierde ronde had ik 12 tafelpunten en toen was ik verzekerd van een podiumplaats, want Anja en Gemma hadden niet gewonnen. Het was heel spannend en ik dacht dat ik derde was, maar ik was tweede en daar was ik heel blij mee.

Bij de competitiespelers was Yvonne derde, dus wij allebei van Bamboe Acht hadden een prijs.
Na de prijsuitreiking werd ik gefeliciteerd door iedereen. Toen ging ik trots naar huis Nederland vs Turkije kijken met frietjes.

Groetjes Luuk.

0 reacties op “Ik voel me een reusje van Rotterdam

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: