Toernooien

Nederlands Kampioen!

Super! Het is gelukt.
Nederlands kampioene MCR 2010.
Dat had ik nooit gedacht en verwacht, zeker gezien mijn resultaten van het afgelopen jaar.

Het belooft een zonnig weekend te worden en ik heb echt zin in het Tile Hog toernooi. Altijd gezellig en goed georganiseerd.Mijn streven is om bij de top 20 te eindigen aangezien dit toer-nooi meetelt voor de kwalificatie voor het OEMC 2011 in Italië. De eerste tafel begint al goed, lastige tegenstanders met Anton Kösters, Ingrid Broeder en Bert Claessen. Het lukt mij toch om in de noordronde de 4 punten te pakken. Een goede start van het toernooi. De rest van de dag loopt gesmeerd. Ik laat maar 2 punten liggen en eindig de dag met 14 punten. Samen met Adrie van Geffen aan kop, mijn dag en het toernooi kunnen niet meer stuk.Maar er volgt natuurlijk nog een dag met 3 ronden. Het is nu zaak om niet te veel te gaan stressen en geen fouten te maken. En het lukt allemaal. Bij het ingaan van de laatste ronde kan het bijna niet meer misgaan. Minimaal 2 punten zijn voldoende voor de 1e plek en het worden er weer 4. Wow, totaal 26 punten, een superscore.De 2e plek is voor mijn teamgenoot-voor-één-toernooi Dimphy, die ook een heel goed toernooi heeft gedraaid.Beladen met 3 trofeeën en zeer veel felicitaties gaat deze gelukkige winnaar naar huis.

Yvonne

0 reacties op “Nederlands Kampioen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: