Inschrijving VT 2023

Met deze aanmelding ga je akkoord met de volgende voorwaarden:

  • Je gaat ermee akkoord dat je persoonlijke data wordt gebruikt voor organisatorische doeleinden (badges, presentaties, publicatie van resultaten en/of ranglijsten, et cetera);
  • Je hebt geen bezwaar tegen het gedurende het toernooi of tijdens de prijsuitreiking maken van foto’s of video en de eventuele publicatie daarvan. De rechten van deze materialen zijn en blijven van de organisatie van het toernooi.

Alle persoonlijke gegevens worden uitsluitend door de organisatie van dit toernooi gebruikt en worden nooit beschikbaar gesteld aan derden.

N.B. De toernooiorganisatie waardeert het zeer om gewonnen prijzen aan de deelnemers persoonlijk uit kunnen te reiken. Wanneer dat onverhoopt niet mogelijk is verneemt zij dat graag voor aanvang van het toernooi.

Nederlandse deelnemers dienen lid te zijn van de Nederlandse Mahjong Bond.

Inschrijfgeld € 25,- over te schrijven op rekening: NL43INGB0007872251 BIC: INGBNL2A t.n.v. Mahjongclub Bamboe Acht o.v.v. VT 2023 + spelersnaam)

Alleen spelers die zich aanmelden via dit formulier en wier inschrijfgeld is ontvangen komen op de deelnemerslijst (in chronologische volgorde).
Na 22 januari beschouwen we inschrijvers als reserves, die per 4 aan het deelnemersveld worden toegevoegd.
Deelnemersmaximum: 168
Inschrijvingsdeadline: 14 februari

één speler per aanmelding s.v.p.
bij verzending verschijnt een pagina met de verzonden gegevens