Competitie

Luuk en Jacqueline domineren elk een kwartaalcompetitie

Vanaf de zomer is – na de verlammende coronaperiode – een start gemaakt met een soort competitievorm. De rode en groene draak-versies van voor die tijd zijn (voorlopig) niet meer mogelijk, maar aan vrije speelavonden alleen mist toch ook wel iets.

Het bestuur lanceerde een zomercompetitie – 13 speelavonden in het Vogelenzangse Dorpshuis tussen 5 juli en 27 september – waarin op verschillende terreinen prijzen te winnen waren. Het succes ervan leidde tot een vervolg in de herfstcompetitie, eveneens bestaande uit 13 speelavonden waarvan we gisteren het slot beleefden. Voor elke gespeelde avond werd aan de leden € 4 berekend.

Tijdens de zomercompetitie stond er geen maat op Luuk, die van voorzitter Jeroen een trofee in de vorm van een globe kreeg ‘omdat je in Nederland geen concurrentie meer hebt’. Hij behaalde de meeste tafelpunten, het hoogste aantal minipunten en het hoogste gemiddelde. In de herfstcompetitie was het echter Jacqueline die geen concurrentie duldde. Ze won praktisch elke tafel waaraan ze verscheen met enorme scores, met als hoogtepunt 494 punten op de slotavond en de hoogste hand in de vorm van ’13 wezen’ in het beginstadium van de herfstcompetitie.

0 reacties op “Luuk en Jacqueline domineren elk een kwartaalcompetitie

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: